Uterum och Vinterträdgårdar

Skaffa dig ett uterum eller en vinterträdgård och förverkliga din dröm. Se det inte som en kostnad utan se det som en investering för framtiden. Du får i de flesta fallen pengarna tillbaka och mer därtill den dag du säljer ditt hus. Har du då kunnat njuta av ditt uterum i många år så känns det som en bra investering för ditt eget välbefinnande.

Hemmaglas har glas- och aluminiumpartier med mycket hög kvalitet till ett bra pris. Vi har allt från det enkla uterummet till den mest avancerade vinterträdgården. Glas med hög isoleringsförmåga, profilsystem med brutna köldbryggor och därtill genomtänkt design. Tillsammans ger detta dig god driftekonomi och många års glädje i husets nya allrum.

Vi använder oss av välkända kvalitetssystem som Schüco och Wicona till våra isolerade aluminiumsystem.

En inglasad altan behöver inte bli så dyr och svår att bygga som många tror. Tag kontakt med oss i ett tidigt läge så hjälper vi dig att hålla nere både kostnaderna och jobbet så att du kan känna dig trygg. Vi går igenom hur ni har tänkt er inglasningen och vi diskuterar fram en lösning som både du och din plånbok blir nöjda med.

Se lite av vad vi har gjort innan på sidan referensobjekt »